Czech Republic
Jazyky

Technologie a digitální řešení

Nově objevující se technologie společnostem umožňují udělat více s méně dostupnými zdroji, implementovat chytřejší procesy automatizující mnohé funkce a soustředit se na činnosti s vyšší přidanou hodnotou.

Ačkoliv účinné využití technologií může výrazně zvýšit efektivitu a produktivitu, společnosti mnohdy bojují se správou, vylepšováním a zabezpečením zásadních dat. Navíc pociťují nedostatek talentů a je pro ně těžké přilákat, rozvíjet a udržet si inovativní technologie a digitální zdroje.

Dále je i otázkou, jak se podívat na vaši podnikovou infrastrukturu. V rámci našich služeb také spolupracujeme se zákazníky, kteří hledají nové ERP řešení, nejen proto, že rostou a dosavadní systém jim už nestačí nebo nesplňuje jejich požadavky, ale také proto, že by rádi zúžili svou podnikovou infrastrukturu. V rámci ERP analýzy se v prvním kroku věnujeme vašim procesům a požadavkům na nový systém. Díky těmto zjištěním můžeme spravovat tzv. RFP, kde budou zaznamenané všechny požadavky – funkční, technické, integrační a otázky týkající se projektového managementu. Dalším krokem je vyhledání potenciálních dodavatelů, kteří jsou schopni splnit zaznamenané požadavky, nebo danou komunikaci zabezpečíme s klientem sami. Dále následuje prezentace vybraných systému, vyhodnocení nabídek spolu s naším doporučením.

Chcete se dozvědět více o naší prací a našem pohledu třeba na to, na co nezapomenout při výběru systémů ERP řešení?

Přečtete si náš newsletter na téma

Jak si vybrat správný podnikový systém (ERP)?

Kontaktní osoby

Zuzana Kubíková

Head of Management Consulting

+420 731 408 920

zuzana.kubikova@rsm.cz

Zdeno Dubnička

Head of NetSuite

+420 607 549 366

zdeno.dubnicka@rsm.cz

Reference