Czech Republic
Jazyky

Moderní cloudové ERP jako odrazový můstek k zahraničním investorům

Máte se svým podnikáním velké plány, rádi byste přilákali (ideálně) zahraniční investory a expandovali do světa? Existují samozřejmě výjimky, ale v naprosté většině případů zdaleka nestačí mít skvělý nápad či byznysmodel a dobré výsledky. Potenciální investoři zvažují celou řadu různých faktorů a ukazatelů. Mezi ně patří také vaše firemní procesy a systémy, jejich efektivita a potenciální kompatibilita s tím, co daný investor sám využívá. Jednoduše řečeno – společnost raději investuje do subjektu, který pracuje s podobnými programy, jako ona sama. Případná integrace je totiž mnohem rychlejší, efektivnější a samozřejmě i levnější. Jedním z nejdůležitějších informačních podnikových systémů je ERP.

Kvalitní ERP jako základ

Ať už o expanzi a vstup investora usilujete (nebo o ní do budoucna přemýšlíte), nebo ne, ERP byste neměli podceňovat (přečtěte si také o tom, proč si pořídit ERP). Správný systém by měl odpovídat nárokům a potřebám vaší společnosti, měl by poskytovat kvalitní online data a reporty a samozřejmě byste ho měli mít pod kontrolou i z hlediska financí – náklady by měly být transparentní, předvídatelné a efektivně vynaložené jen za to, co používáte. Vhodná ERP platforma by zároveň měla být maximálně flexibilní a zároveň dostatečně robustní pro případ rychlého růstu nebo již zmiňované zahraniční expanze.

Tyto základní požadavky splňují moderní cloudové informační systémy s plně integrovanou platformou, které vám umožní pracovat efektivněji, poskytnou vám kvalitní data v reálném čase pro správná manažerská rozhodnutí a zároveň nabídnou optimální IT základnu pro další rozvoj a růst vašeho podnikání. Globálním lídrem mezi těmito systémy je cloudové ERP řešení NetSuite od společnosti Oracle, které využívá přes 21 tisíc organizací v téměř 200 zemích světa. Jen ve Spojených státech amerických s ním pracuje většina velkých společností. Ptáte se proč?

NetSuite představuje komplexní řešení (od ERP, přes zákaznický CRM, až po plně integrovaný eCommerce), které:

  • Nabízí různé edice podle segmentu podnikání
  • Je škálovatelné a roste podle aktuálních potřeb firmy
  • Je nákladově výhodné, protože umožňuje vybrat a licencovat jen moduly a funkcionality, které firma potřebuje
  • Podporuje expanzi na zahraniční trhy díky více jazykům, měnám a daňovým systémům;
  • Je díky uložení v cloudu online dostupné odkudkoliv prostřednictvím webového prohlížeče nebo aplikace
  • Šetří náklady na hardware a jeho údržbu.

Díky těmto jedinečným vlastnostem je NetSuite vhodný a výhodný pro společnosti téměř všech velikostí, a to nejen z hlediska funkcionalit, ale i nákladově. Ač se jedná o řešení používané po celém světě, v různých jazykových a legislativních prostředích, můžete s námi využít plně lokalizovanou verzi pro Českou republiku a Slovensko v podobě speciálního balíčku, který jsme vyvinuli na základě našich mnohaletých zkušeností s tímto systémem. Díky našemu unikátnímu řešení bude váš reporting plně v souladu s českými a slovenskými účetními zákony, daňovými standardy a legislativními požadavky a zároveň bude připravený na případnou zahraniční expanzi. Co tento český a slovenský balíček NetSuite obsahuje?

  • Integraci na oficiální registr ARES
  • Kontrolu spolehlivosti plátců DPH
  • Číslování dokumentů
  • Automatizaci směnných kurzů ČNB a ECB
  • Zprocesování zálohových plateb
  • Komplexní řešení správy DPH
  • Daňové přiznání k DPH a kontrolní hlášení
  • Statutární výkazy – rozvaha a výkaz zisků a ztrát vč. detailních reportů
  • Předdefinované tiskové sestavy na základě požadavků

Zaujal vás NetSuite a máte zájem o bližší informace či nezávaznou nabídku? Rádi vám pomůžeme. Již přes deset let jsme oficiálním poskytovatelem NetSuite pro obě země a za tu dobu jsme realizovali množství úspěšných implementací a dalších aktivit. Pokud jste rychle rostoucí společnost, která plánuje expanzi na mezinárodní trhy nebo nové tržní segmenty, je pro vás NetSuite tím pravým řešením.

Tagy: , ,

Kontaktní osoby

Zdeno Dubnička

Head of NetSuite

+420 607 549 366

zdeno.dubnicka@rsm.cz

Další článek Vám zašleme

Email:*
Jméno a příjmení: