Czech Republic
Jazyky

Sophos XG

Sophos XG je komplexní řešení pro síťovou bezpečnost navržené pro ochranu organizací všech velikostí před pokročilými hrozbami. Řešení nabízí řadu bezpečnostních funkcí včetně firewallu, antiviru, prevence vniknutí, filtrování webu a bezpečnosti e-mailu, vše spravované prostřednictvím jednoho webového konzolu.

Sophos XG má pokročilý systém ochrany před hrozbami, který používá hluboké učení pro detekci a blokování malwaru a dalších kybernetických hrozeb. Také používá unikátní funkci Security Heartbeat, která umožňuje firewallu a koncovým bodům komunikovat a sdílet informace o hrozbách v reálném čase, což umožňuje rychlejší detekci a reakční časy.

Další klíčové funkce Sophos XG zahrnují:

  • Filtrování webu: Sophos XG zahrnuje funkce filtrování webu pro blokování škodlivých webových stránek a filtrování nevhodného obsahu.
  • Kontrola aplikací: Řešení poskytuje detailní kontrolu nad aplikacemi, které mohou být provozovány v síti, což pomáhá organizacím spravovat síťovou šířku pásma a dávat prioritu těm kritickým z nich.
  • VPN: Sophos XG nabízí výkonné řešení VPN, které poskytuje bezpečný vzdálený přístup k firemním zdrojům.
  • Ochrana e-mailu: Sophos XG zahrnuje pokročilé funkce bezpečnosti e-mailu, které chrání proti spamu, phishingu a dalším hrozbám spojeným s e-mailem.
  • Reporting a analýza: Řešení poskytuje podrobné zprávy a analytické funkce, které dávají správcům viditelnost do síťové aktivity a bezpečnostních událostí.

Celkově řečeno, Sophos XG je výkonné a komplexní řešení pro bezpečnost, které nabízí ochranu před pokročilými hrozbami, detailní kontrolu přístupu k síti a robustní funkce pro zprávy a analýzy.

RSM CZ je dlouholetým GOLD partnerem firmy SOPHOS a nabízí kompletní implementaci a dlouhodobou správu řešení. Pro bližší informace kontaktujte naše specialisty, anebo případně zadejte nezávaznou poptávku níže.

Kontaktní osoby

Radek Benda

Account Manager

+420 602 283 919

radek.benda@rsm.cz

Petr Odvárka

Senior System Specialist

+420 602 412 993

petr.odvarka@rsm.cz

Reference