Czech Republic
Jazyky

German Desk

RSM CZ nabízí hojné příležitosti pro německé podniky k investicím a růstu.

 

V RSM CZ poskytujeme širokou škálu služeb pro německé firmy, které chtějí vstoupit na český trh, a doplňkové služby pro německé klienty.

Členové našeho German Desku jsou vysoce kvalifikovaní profesionálové a vyznačují vynikajícími jazykovými schopnostmi, mají cenné zkušenosti s německými klienty a dobrou znalost kultury německy mluvících zemí.

German Desk koordinuje práci všech linií služeb RSM CZ s důrazem na efektivní komunikaci s německými klienty.

Milan Černák

Managing Partner SK

E-mail: milan.cernak@rsmsk.sk
Mobil: +421 905 984 161

 

Milan Černák je řídícím partnerem slovenské pobočky RSM CZ & SK. V roce 2010 Milan založil poradenskou společnost LEON Advisory Group, kterou úspěšně vedl až do jejího sloučení s RSM. Milan během své praxe pomáhal mnoha investorům na slovenském trhu ať už se založením nových společností, tak i s akvizicemi. Zastřešoval také významné korporátní transakce v různých odvětvích (potravinářství, automotive atd.), a právě zahraniční akvizice se staly jeho specializací.

Milan je členem Slovenské komory daňových poradcov a také pravidelně přednášel daňovou problematiku v Drážďanech a Frankfurtu a na různých obchodních fórech (INPACT, AGN, Audittrust). Milan hovoří plynně německy a anglicky.

 

Zuzana Kubíková

Head of Management Consulting

E-mail: zuzana.kubikova@rsm.cz
Mobil: +420 731 408 920

 

Zuzana je Head of Management Consulting s mezinárodní zkušeností s designem a mappingem procesů, s projekty zaměřenými na automatizaci a vylepšování obchodu, navrhováním finančních procesů a reportingem, cloudových ERP implementací, architekturou řešení. K jejím dalším odborným znalostem patří SOX a interní kontroly. V RSM Technology pracuje Zuzana v poradenském týmu zaměřeném na lokální i mezinárodní projekty zlepšování procesů a NetSuite implementaci. Zuzana také získala certifikáty NetSuite Financial User a payroll a double-entry accounting. Je absolventkou univerzity Martina Luthera v Halle-Wittenbergu v Německu a také Vysoké školy ekonomické v Bratislavě na Slovensku. Jejím rodným jazykem je slovenština, hovoří i plynně anglicky a německy.

Kontaktní osoby

Milan Černák

Managing Partner Slovakia

+421 905 984 161

milan.cernak@rsmsk.sk

Zuzana Kubíková

Head of Management Consulting

+420 731 408 920

zuzana.kubikova@rsm.cz

Zanechte nám kontakt

    Spojíme se s vámi nejpozději další pracovní den.

    Společnost:*
    Telefon/E-mail:*