Czech Republic
Jazyky

RSM CZ vstupuje na slovenský trh

Chceme se vám ještě více přiblížit a následovat vás tam, kde i vy podnikáte. Proto nabízíme daňové a účetní služby RSM CZ na Slovensku.

K již zaběhlému Znaleckému ústavu jsme od počátku března doplnili daňové poradenství a účetní outsourcing. Díky nám se podařilo zakrýt poslední bílé místo v CEE regionu, který teď jako síť RSM International pokrýváme celý.

„Poslední dobou jsme zaznamenali zvýšené množství poptávek ze Slovenska. Chceme řešit potřeby a požadavky klientů přímo s nimi, vždy upřednostňujeme osobní přístup a rádi vyjdeme klientům vstříc. Proto jsme se rozhodli k fungujícímu Znaleckému ústavu doplnit i další služby.“ říká Kateřina Provodová, Head of RSM CZ Tax.

„Znalecký ústav jsme na Slovensku otevřeli těsně před krizí s vírou, že ostatní služby budou následovat. Chvíli to trvalo, ale právě nyní máme pocit, že nastala správná doba. Mezitím jsme vstoupili do silné poradenské sítě RSM a díky naší rozšířené nabídce služeb na Slovensku zaplňujeme bílé místo na globální mapě RSM a zejména poslední na mapě regionu CEE, který je pro většinu našich klientů klíčový. Tento krok proto velmi uvítali i naši partneři ze sítě  RSM ze sousedních zemí, protože situaci na Slovensku jsme řešili poměrně intenzivně, ale dlouhodobě se nám nedařilo najít pro RSM vhodného partnera.“ doplňuje Monika Marečková, Managing Partner RSM CZ.

RSM v Evropě:

mapa

Těšíme se na spolupráci!

Pobočku RSM CZ Consulting můžete kontaktovat:

Daňové poradenství:

Viera Karlíková, Manager Tax Slovakia
E-mail: viera.karlikova@rsmsk.sk

Outsourcing účetnictví:

Barbora Brühlová, Head of Accounting
Tel.: +420 731 502 041
Email: barbora.bruhlova@rsmsk.sk

Znalecký ústav:

Peter Straňák, Manager RSM CZ Valuation Slovakia
Tel.: + 421 914 320 590
Email: peter.stranak@rsmsk.sk

RSM CZ Consulting s.r.o.
Seberíniho 1
821 03 Bratislava
Slovenská republika
Tel.: +421 232 141 862
E-mail: info@rsm-tacoma.sk
Web: www.rsm-tacoma.sk
IČ: 44 152 841

Další článek Vám zašleme

Email:*
Jméno a příjmení: