Czech Republic
Jazyky

Zástupce managera pro oblast oceňování

Společnost RSM CZ a.s. vypisuje v současné době výběrové řízení na pozici Zástupce manažera pro oblast oceňování.

RSM CZ je přední česká poradenská společnost patřící do nezávislé poradenské sítě RSM International. RSM CZ poskytuje služby v oblasti fúzí a akvizic, corporate finance, oceňování, daní, trustových služeb, účetního a mzdového poradenství. Pod názvem TACOMA na trhu působila od roku 1993.

Jaká bude Vaše náplň práce?

Budete zodpovídat za samostatné řízení vybraných projektů, včetně vedení projektového týmu konzultantů/asistentů a sledování efektivity jednotlivých projektů. Nedílnou součástí Vaší práce bude vyhledávání vhodných obchodních příležitostí a networking. Mimo jiné budete také zpracovávat nabídky na poradenské služby v oblasti oceňování podniků a komunikovat s klienty v průběhu nabídkového řízení i při realizaci zakázky.

Koho hledáme?

Ideální kandidát/ka by měl/a mít vysokoškolské vzdělání ekonomického směru, zkušenost s vedením a řízením projektového týmu, práce v oblasti oceňování a znalectví je velkou výhodou. Hledáme samostatnou osobnost vyhledávající výzvy, velmi dobré prezentační i obchodní dovednosti a proaktivní přístup. Očekáváme spolehlivost, chuť získávat nové zakázky a schopnost komunikace v anglickém jazyce.

Co nabízíme?

Nabízíme možnost stát se součástí úspěšného týmu, kde budete mít příležitost pracovat na zajímavých projektech a zároveň i získat manažerské zkušenosti. Za svou práci budete adekvátně finančně ohodnocení a čekají Vás i zajímavé zaměstnanecké benefity a možnost účastnit se firemních akcí. Pracovat budete v přátelském kolektivu v moderní budově nedaleko centra Prahy.

V případě Vašeho zájmu zašlete svůj strukturovaný životopis v českém a anglickém jazyce spolu s motivačním dopisem pomocí kontaktního formuláře dole.

Zaujala Vás tato pozice?

Udělejte první krok. Zašlete nám Váš životopis, ozveme se.

[contact-form-7 404 "Nenalezeno"]

Kontaktní osoba

[contact-form-7 404 "Nenalezeno"]

Další článek Vám zašleme

Email:*
Jméno a příjmení: