Czech Republic
Jazyky

Key Account manažer v oddělení trustových služeb

RSM CZ je přední česká poradenská společnost patřící do nezávislé poradenské sítě RSM International. RSM CZ poskytuje služby v oblasti fúzí a akvizic, corporate finance, oceňování, daní, trustových služeb, účetního a mzdového poradenství. Pod názvem TACOMA na trhu působila od roku 1993.

Společnost RSM CZ a.s. vypisuje v současné době výběrové řízení na pozici Key Account manažera oddělení trustových služeb.

Máte právní vzdělání a chtěli byste získat manažerské zkušenosti? Pak bychom Vám rádi nabídli nově vznikající pozici v našem oddělení trustových služeb.

Za co budete zodpovědní?

Oddělení trustových služeb poskytuje našim klientům, významným mezinárodním i tuzemským společnostem, komplexní služby při zakládání, prodejích a správě ready-made společností. Budete zodpovídat za přípravu právních dokumentů a koordinovat svěřené projekty. Nedílnou součástí pozice je i vyhledávání nových obchodních příležitostí, navazování vztahů s novými klienty a udržování vztahů s těmi stávajícími.

Koho hledáme?

Ideální kandidát/ka by měl/a mít vysokoškolské vzdělání právního směru, minimálně 3 roky praktických zkušeností v oblasti práva a schopnost teoretické právní znalosti aplikovat do praxe vedení společnosti . Hledáme člověka, který se umí rychle přizpůsobit změnám, je důsledný při realizované činnosti, schopný/á provádět analýzy dat a činit závěry. Požadujeme profesionální vystupování, orientaci na klienta a velmi dobrou znalost anglického jazyka slovem i písmem.

Co nabízíme?

Nabízíme možnost stát se součástí úspěšného týmu, kde budete mít příležitost pracovat na zajímavých projektech a zároveň i získat manažerské zkušenosti. Za svou práci budete adekvátně finančně ohodnocení a čekají Vás i zajímavé zaměstnanecké benefity a možnost účastnit se firemních akcí. Pracovat budete v přátelském kolektivu v moderní budově nedaleko centra Prahy.

V případě Vašeho zájmu zašlete svůj strukturovaný životopis v českém a anglickém jazyce spolu s motivačním dopisem pomocí kontaktního formuláře dole.

Zaujala Vás tato pozice?

Udělejte první krok. Zašlete nám Váš životopis, ozveme se.

[contact-form-7 404 "Nenalezeno"]

Kontaktní osoba

[contact-form-7 404 "Nenalezeno"]

Další článek Vám zašleme

Email:*
Jméno a příjmení: