Czech Republic
Jazyky

Novinka od HP: Multifunkční laserová tiskárna

Nyní vám nabízíme moderní tiskové řešení pro firmy, které dokáže výrazně snížit náklady na tisk a zvýšit produktivitu.

tiskarna

Výkonná velkoobjemová tiskárna HP LaserJet Enterprise 700 M725z+

Firma Hewlett Packard se již s dlouholetou tradicí zabývá výrobou tiskových zařízení, které naše společnost nabízí. Nyní připravila výkonnou laserovou tiskárnu s černobílým tiskem. Tato tiskárna patří mezi velkoobjemové přístroje s tiskem až do A3 formátu, které poskytnou uživateli vysokou rychlost tisku společně s nízkými tiskovými náklady. Se snadným nastavením přístroje vám pomůže velký grafický a dotykový displej s úhlopříčkou 20,3cm.

Centralizace tisku – 4 v 1

V kompaktním těle tiskárny se snoubí hned tři praktické nástroje. Kromě rychlého a duplexního tisku potěší i přítomnost skeneru, kopírky a faxu. S touto multifunkční tiskárnou zastanete bez problému všechny potřebné činnosti v kancelářském a firemním prostředí. Budete tak mít vše při ruce a nezaberete tolik místa jako při nákupu třech různých přístrojů.

Řešení pro větší týmy

Řešení je ideální pro velké pracovní skupiny, které potřebují vysoce výkonnou, spolehlivou multifunkční tiskárnu, která podporuje tisk na formáty papíru o velikosti až A3 a nabízí zrychlení pracovních úkolů v podobě osvědčených možností skenování, pohodlného dotykového displeje a výkonných funkcí správy.

Klíčové vlastnosti

Tiskárna HP LaserJet Enterprise 700 M725z+ se vyznačuje vysokou kvalitou tisku až do velikosti A3 formátu, který vyplývá z vysokého efektivního rozlišení 1200 x 1200 dpi, díky kterému produkuje ostré texty a obrázky. Tiskárna zvládá tisknout až 41 stránek za minutu, a to díky dostatečně velké vnitřní 1 GB paměti a rychlému 800MHz procesoru. Tisk první stránky tento model zvládá do 10 sekund. Optické rozlišení barevného skeneru je až 600dpi. Na vstupní straně se nachází 2x 250 + 3500listový zásobník společně s multifunkčním podavačem na 100 list papíru. Nad skenerem se nachází automatický 100listový podavač dokumentů, který Vám pomůže při skenování jednotlivých dokumentů. Na výstupní straně se nachází prostor pro 250 + 500 vytisknutých listů papírů. Tiskárnu je možné připojit k počítači nebo notebooku rychlým USB 2.0 konektorem, popřípadě je možné zařízení zapojit do sítě pomocí kabelového LAN rozhraní. Na přístroji se nacházejí i dva USB 2.0 host konektory pro připojení například flash disku. Zájemce o tento model může potěšit i přítomnost 320GB instalovaného disku pro ukládání tiskových dat. Přítomné jsou i FIH port pro připojení dalšího zařízení a HIP port pro integraci hardwaru.

Více informací zde

Kontaktní osoby

Karel Fišnar

Head of Cloud Solutions & Services

+ 420 602 614 817

karel.fisnar@rsm.cz

Další článek Vám zašleme

Email:*
Jméno a příjmení: