Czech Republic
Jazyky

NetSuite je druhým nejlepším zaměstnavatelem v ČR

Společnost NetSuite Czech Republic s.r.o. obsadila druhou příčku v kategorii velkých společností jedenáctého ročníku studie Best Employers Česká republika 2014 pořádané českou pobočkou největší poradenské a outsourcingové společnosti v oblasti řízení lidských zdrojů Aon Hewitt.

Vyhlášení výsledků proběhlo v Praze dne 24. listopadu 2014.

Podmínkou pro účast ve studii, stejně jako v loňském roce, bylo působit na českém trhu minimálně 2 roky a splnit minimální počet 50 stálých zaměstnanců.

„Do letošního ročníku se přihlásilo celkem 50 společností. Výsledky studie vycházejí z názoru více než 12 000 zaměstnanců a středních manažerů a 220 vrcholových manažerů, kteří prostřednictvím vyplněných dotazníků vyjádřili názor na svého zaměstnavatele. Tento vzorek respondentů reprezentuje zaměstnaneckou populaci více než 18 000 zaměstnanců.“

Společnost NetSuite Czech Republic s.r.o. obsadila v kategorii velkých společností druhou příčku. Navazuje tak na úspěch, kterého dosáhla v roce 2013, kdy získala 1. místo v soutěži Sodexo Progresivní zaměstnavatel regionu – do 500 zaměstnanců v Jihomoravském kraji.

Elitní pětku nejlepších zaměstnavatelů  České republiky 2014 v kategorii velkých společností uvádíme žebříčku:

1. SolarWinds Czech s.r.o. (IT/Software)
2. NetSuite Czech Republic s.r.o. (IT/Software)
3. SAP ČR, spol. s r.o. (IT/Software)
4. Red Hat Czech s.r.o. (IT/Software)
5. CEMEX Czech Republic, s.r.o. (Stavební průmysl)
Klíčovým pojmem pro stanovení pořadí společností v žebříčku je tzv.angažovanost (engagement) zaměstnanců. Angažovanost je v průzkumech společnosti Hewitt definována jako stav citového a intelektuálního zapojení zaměstnance do dění ve firmě, který je charakterizován třemi modely chování:

  • zaměstnanci mají silnou vnitřní touhu pracovat pro firmu i v budoucnu;
  • zaměstnanci se o firmě vyjadřují pozitivně před svými spolupracovníky, přáteli, potencionálními zaměstnanci a klienty;
  • zaměstnanci v práci vynakládají mimořádnou snahu a nasazení, které přispívá k lepším výsledkům firmy.

Kontaktní osoby

Tomáš Janeček

Managing Partner RSM Technology CZ & Senior NetSuite Consultant

+420 777 977 987

tomas.janecek@rsm.cz

Další článek Vám zašleme

Email:*
Jméno a příjmení: