Czech Republic
Jazyky

Zasloužíte si uznání: přihlaste se!

Organizace European Business Awards od roku 2007 zviditelňuje nejinovativnější společnosti na evropském kontinentu. Jednou z nich můžete být i vy. V roce 2012 se do soutěže EBA zapojilo přes 15 000 společností z více než 35 zemí.

Soutěž pro rok 2012/13 je právě v závěrečné fázi a vítězové v deseti kategoriích budou vyhlášeni na slavnostní večeři a předávání cen 6. června 2013 v Istanbulu. Nyní je možné podávat přihlášky do soutěže pro rok 2013/2014.

RSM CZ má právo nominovat zajímavé společnosti z České republiky, které mají potenciál zúčastnit se soutěže EBA. V současné době probíhá jejich oslovování a registrace zájemců o účast, čas na splnění náležitostí pro plnohodnotné přihlášení je do 21. června.

Tito úspěšní soutěžící, „National Champions“, dostanou za úkol vytvořit prezentační video, jež bude zveřejněno na internetu a poslouží jako podklad pro hodnocení odborné komise, ale také jako základ pro hlasování veřejnosti. Do třetího kola vybere komise 100 nejlepších firem (10 za každou soutěžní kategorii), které zároveň získají titul „Ruban d’Honneur“.

Finálový souboj o prvenství v každé z kategorií proběhne na přelomu února a března před skupinou expertů na příslušnou problematiku. Vítězové budou vyhlášeni na galavečeru v týdnu po 14. dubnu 2014.

Nový patron

Oficiálním patronem soutěže European Business Awards byl potvrzen pan Karel de Gucht, evropský komisař pro obchod. Karel De Gucht v komentáři ke svému jmenování uvádí: „Vzhledem k tomu, že ekonomická budoucnost Evropy závisí na síle našich společností a odvětví, je podle mě důležité, abychom sdíleli znalosti a vyvolali diskusi o vytváření silnější evropské podnikatelské sféry. A přesně to organizace European Business Awards dělá. Stejně tak se stará o to, aby se vynikajícímu talentu, energii, tvořivosti a novátorství našich podnikatelů dostalo uznání.“

Do programu na období 2013-2014 se můžete stále přihlásit. Kontaktujte nás.

Kontaktní osoby

Eva Nawrathová

Business Development Specialist

+420 739 343 392

eva.nawrathova@rsm.cz

Další článek Vám zašleme

Email:*
Jméno a příjmení: