Czech Republic
Jazyky

Známe 12 nejlepších společností Evropy

VÍTĚZOVÉ SOUTĚŽE EUROPEAN BUSINESS AWARDS ZA ROK 2015/16 BYLI KORUNOVÁNI NA GALAVEČERU V MILÁNĚ

Své vítězství v soutěži European Business Awards 2015/16 slaví dvanáct nejlepších společností Evropy. Soutěž, kterou sponzoruje síť RSM, vyvrcholila na exkluzivním ceremoniálu v Miláně, jehož se zúčastnili přední představitelé průmyslu a obchodu, evropští velvyslanci a vládní ministři.

Svého úspěchu v největší podnikatelské soutěži Evropy vítězové dosáhli po šestnáctiměsíčním úsilí. Do letošního ročníku se zapojilo více než 32 000 subjektů a ve veřejném hlasování bylo odevzdáno přes 227 000 hlasů z celého světa.

Významné osobnosti byznysu předaly ceny vítězům v jedenácti kategoriích a rovněž ocenění „Evropský šampion veřejnosti“ předávané celkovému vítězi veřejného hlasování. Cenu za celoživotní dílo obdržel pan Roberto Polillo za svou průkopnickou činnost v oblasti informačních technologií.

Jean Stephens, výkonná ředitelka RSM, šesté největší sítě nezávislých auditorských, daňových a poradenských firem, uvedla: „Kvalita finalistů letošního ročníku soutěže je vynikající. Mimořádná podnikavost, inovace, vůdčí schopnosti a podnikatelský důvtip, které prokázali držitelé ocenění Ruban d’Honneurs a celkoví vítězové v jednotlivých kategoriích, je dokladem, čeho všeho je možné v náročných tržních podmínkách dosáhnout. Všichni účastníci soutěže tak dělají dobré jméno své zemi a my jim přejeme hodně úspěchů do budoucna.“

Monika Marečková, Managing Partner RSM CZ, doplnila: “Všem vítězům samozřejmě gratuluji. Vyhrály společnosti, které si to opravdu zasloužily. Věřím, že v ročníku 2016/2017, pro který jsou otevřené nominace, se najde opět několik silných českých a slovenských firem, které nás budou příští rok ve finále reprezentovat, a budeme všichni držet palce, aby uspěly“.

Adrian Tripp, výkonný ředitel soutěže European Business Awards, dadal: „Tyto skvělé společnosti představují ty nejlepší z nejlepších. Prokazují svou bystrost, dokáží se adaptovat, přinášejí inovace, dosahují finančních úspěchů a vytvářejí silné příležitosti k růstu. Společně budují silnější podnikatelskou komunitu v rámci Evropy a vytvářejí lepší budoucnost pro nás všechny.“

Vítězové v jedenácti kategoriích prošli hodnocením na základě písemných přihlášek, video prezentací a osobních pohovorů a do finále byli vybráni z 678 Národních šampionů a 110 držitelů ocenění Ruban d’Honneur.

Soutěžního ročníku 2015/2016 se zúčastnili zástupci všech členských zemí EU a dále Turecka, Norska, Švýcarska, Srbska a Bývalé jugoslávské republiky Makedonie. Celkové výnosy těchto společností, které dohromady zaměstnávají více než 2,5 milionu lidí, přesahují 1,2 bilionu EUR.

Program udílení cen od jeho založení podporuje hlavní sponzor a propagátor RSM. Hlavním cílem soutěže, která letos vstoupila do svého desátého ročníku, je podpora rozvoje silnějšího a úspěšnějšího podnikatelského prostředí v rámci celé Evropy. Mezi další sponzory a partnery soutěže patří agentura UK Trade and Investment, sdružení ELITE a společnost PR Newswire.

Vítězové

Kategorie Společnost Země
Cena RSM pro podnikatele roku Aerogen Irsko
Cena pro firmu roku s obratem 0-25 mil. EUR Clio Online Dánsko
Cena pro firmu roku s obratem 26-150 mil. EUR Grup Ametller Španělsko
Cena pro firmu roku s obratem nad 150 mil. EUR Figeac Aero Francie
Cena za klientský přístup Bel Medic Srbsko
Cena za import/export Mycronic AB Švédsko
Cena ELITE za růstovou strategii roku Nef-Timur Real Estate Development Turecko
Cena pro zaměstnavatele roku Relekta Norsko
Cena předsedy Science4you S.A. Portugalsko
Cena za udržitelný rozvoj životního prostředí a firmy Wyke Farms Spojené království
Cena UKTI za inovace TEKEVER Portugalsko
Cena za celoživotní dílo Roberto Polillo Itálie
Evropský šampion veřejnosti YEDAS Turecko

Další informace o účasti v soutěži European Business Awards a síti RSM získáte na webových stránkách www.businessawardseurope.com nebo nás kontaktujte a my Vám rádi pomůžeme s registrací do soutěže.

Eva Nawrathová, Business Development Specialist
Email: Eva.Nawrathova@rsm.cz
Tel.: +420 226 219 000

EBA winners

O soutěži European Business Awards

Hlavním cílem soutěže European Business Awards je podporovat rozvoj silnějšího a úspěšnějšího podnikatelského prostředí v rámci celé Evropy.

Prosperita, sociální systém a systém zdravotní péče všech občanů Evropy závisí na tom, jak se podnikatelům daří vytvářet ještě silnější, inovativnější, úspěšnější, mezinárodnější a etičtější podnikatelské prostředí – takové, které je tlukoucím srdcem stále globalizovanější ekonomiky.

Program cen European Business Awards slouží evropským podnikatelům třemi způsoby:

  • Oslavuje a stvrzuje úspěchy jednotlivců i organizací.
  • Podnikatelskému prostředí předkládá a propaguje příklady, k nimž mohou vzhlížet.
  • S evropskými podnikateli navazuje diskusi o klíčových otázkách.Program cen European Business Awards vstoupil do svého desátého ročníku. V loňském roce přilákal více než 32 000 firem a ve veřejném hlasování bylo odevzdáno přes 170 000 hlasů z celé Evropy. Mezi sponzory a partnery soutěže patří RSM, ELITE, UKTI a PR Newswire.

    www.businessawardseurope.com.

O RSM

RSM je šestá největší síť nezávislých auditorských, daňových a poradenských firem zahrnující více než 120 zemí, 760 poboček a přes 38 000 pracovníků po celém světě. Celkový příjem sítě je 4,64 mld. USD.

Síť RSM je hlavním sponzorem a korporátním podporovatelem soutěže European Business Awards, jejímž cílem je prosazovat vynikající kvalitu a vyzdvihovat výjimečné úspěchy v podnikání.

RSM je členem asociace Forum of Firms, která má za cíl podporovat konzistentní a vysoce kvalitní standardy finančního výkaznictví a auditorské praxe po celém světě.

RSM je značka, kterou používá síť nezávislých účetních a poradenských firem, z nichž každá podniká svým vlastním jménem. RSM International Limited neposkytuje účetní ani poradenské služby. Členské firmy sítě RSM spojuje společná vize poskytovat profesionální služby vysoké kvality, a to jak na národních trzích, tak při naplňování potřeb profesionálních mezinárodních služeb svých klientů. www.rsm.global

Kontaktní osoby

Ivana Pavelková

Business Development Specialist

+420 737 203 427

ivana.pavelkova@rsm.cz

Další článek Vám zašleme

Email:*
Jméno a příjmení: