Czech Republic
Jazyky

NetSuite OneWorld získal ocenění „Cloudový ERP produkt roku“

NetSuite OneWorld byl oceněn jako „Cloudový ERP produkt roku“ v rámci britských cen pro cloudová řešení. Jde o nejnovější již v dlouhé řadě získaných ocenění:

Ceny jako tato jsou významné, protože odráží jak produktovou tak zákaznickou výjimečnost. Jako cloudová společnost musí NetSuite vynikat, aby udržoval velmi vysoké standardy pro stálý růst a vedoucí postavení na trhu.

Ocenění „Cloudový ERP produkt roku“ bylo přisouzeno podle úrovně inovací v nejnovější verzi jejich produktu. Každý rok přináší dvě hlavní nové verze a protože NetSuite je pravý cloudový produkt, každý z jejich 40 tis. uživatelských organizací má okamžitý přístup k novým funkcím. Bez potřeby bolestivých upgradů nebo reimplementací.

Byli také dotazováni na citace a reference od zákazníků. To je těžké, mají mnoho skvělých zákazníků, kteří inovují své podniky a obchody.

Jedním příkladem, který NetSuite uvedl, byl Paul Edwick, CEO britské společnosti Lucy Locket. Je to malá rodinná B2C a B2B obchodní firma s dětským oblečením a doplňky. Společnost expandovala přes tři kontinenty a stala se globálním omnichannel commerce podnikem, celý používající NetSuite OneWorld.

Paul Edwick říká:“ NetSuite je skvělý v tom, že při našem B2C internetovém obchodování můžeme účtovat přes všechny časové zóny, provádět transakce přes sítě našich poboček pracujících s více měnami a jazyky plně automatickým způsobem. Víme přitom, že je to v souladu s účetními a daňovými pravidly. Po celém světě přináší maximální efektivitu pro naše skladové investice, informace pro logistické firmy třetích stran a komunikaci se zákazníky s informacemi o doručení v reálném čase.“

Dalším zákazníkem byla DWA, mezinárodní digitální marketingová agentura s lokalitami po celém světě.

Její COO Patrick Knight říká:“Implementace NetSuite nám dovolila rychlou expanzi a růst našeho podnikání. Konsolidace všech našich globálních účetních systémů pomocí NetSuite umožnila našemu finančnímu oddělení strávit méně času reportingem a být více efektivní. Protože NetSuite je založený na cloudu, náš celý tým má přístup k analýze stejných dat odkudkoliv a kdykoliv.“

Tyto příběhy, jen dva z tisíců, které mohou zákazníci sdělit, jsou klíčem k úspěchu jak v ocenění tak na trhu.

Není žádným překvapením, že NetSuite, nyní globální obchodní jednotka v rámci Oracle, dále vede na trhu.

Získejte zdarma NetSuite product tour.

Kontaktní osoby

Tomáš Janeček

Managing Partner RSM Technology CZ & Senior NetSuite Consultant

+420 777 977 987

tomas.janecek@rsm.cz

Další článek Vám zašleme

Email:*
Jméno a příjmení: