Czech Republic
Jazyky

Oslavy NetSuite světa

Už odpočítáváme dny do největší NetSuite události roku. Letos jedeme na SuiteWorld!

Nenecháme si ujít příležitost potkat se s dalšími nadšenci do NetSuite a cloudových technologií obecně. Letos se chystá dorazit víc než 8 000 účastníků: partnerů, dodavatelů, vývojářů, zákazníků a uživatelů. Začátečníci i experti si mohou poskládat program přímo na míru a vybrat si z téměř 200 různých akcí.

SuiteWorld je největší výroční konference NetSuite a potkávají se zde všichni, kteří se zajímají o cloudové informační systémy. Díky tomu konference zásadně ovlivňuje směr vývoje cloudových služeb.

Letos se konference koná v kalifornském San Jose od pondělí 16. do čtvrtka 19. května. Budou to čtyři dny nabité přednáškami, workshopy, kulatými stoly, diskusemi, expo, párty. Prostě vším, co si dovedete představit. A my už pomalu sestavujeme naše vlastní plány a vymýšlíme strategie – jak toho co nejvíce pokrýt, stihnout to důležité, nenechat se skolit časovým posunem. Musíme pochválit program formou katalogu: filtry podle dnů, pokročilosti uživatelů, oboru, profese, typu akce nebo témat, pěkně si s tím vyhráli.

Pro všechny, kteří chtějí své NetSuite schopnosti využít pro dobrou věc, platí pozvání na Hackathon 4good. Letos je hackathon věnován neziskovkám Ashoka a Juma Ventured. Registrace je stále otevřená.

Až do konce dubna platí nižší cena, pokud byste se chtěli přidat k naší početné výpravě, doporučujeme stihnout. Pokud ne, dejte nám vědět, co by vás zajímalo, co máme zjistit, čí autogram sehnat a koho pozdravovat.

Kontaktní osoby

Tomáš Janeček

Managing Partner RSM Technology CZ & Senior NetSuite Consultant

+420 777 977 987

tomas.janecek@rsm.cz

Další článek Vám zašleme

Email:*
Jméno a příjmení: