Czech Republic
Jazyky

Získejte vstupenku na prestižní konferenci SH!FTS 2023

Vážení obchodní přátelé, milí čtenáři,
je nám ctí, že můžeme být partnery prestižní konference SH!FTS 2023, která se uskuteční již 17. října 2023 v prostorách Fora Karlín.

Tématem této jedinečné akce bude globální transformace – společenská, ekonomická, technologická či geopolitická. Hvězdní řečníci z řad odborníků z celého světa (například Nassim Nicholas TalebAswath Damodaran) se podělí o svůj pohled na to, jak chápat současné neustálé změny a nejistotu a jak z toho vytěžit co nejvíce. Pro jednotlivce, společnost i budoucí generace. Přehled jednotlivých řečníků i detailní informace o programu konference najdete ZDE.

Jsme přesvědčeni, že návštěvníky akce čeká opravdu nevšední zážitek a velmi rádi bychom proto jednomu z Vás nabídli možnost stát se součástí této události. Máme k dispozici jednu vstupenku SILVER PASS a rádi ji věnujeme jednomu z vás – našich klientek a klientů. Jak SILVER PASS získat? Napište nám na e-mail event@rsm.cz (do 6. října 2023), kvůli komu z přednášejících byste na konferenci rádi šli, a z jakého důvodu, a my jednoho z vás vybereme.

Držíme palce!

Kontaktní osoby

Ivana Pavelková

Business Development Specialist

+420 737 203 427

ivana.pavelkova@rsm.cz

Monika Marečková

Managing Partner RSM CZ & SK

+420 602 480 018

monika.mareckova@rsm.cz

Další článek Vám zašleme

Email:*
Jméno a příjmení: