Czech Republic
Jazyky

Senior Consultant – projektový manažer

RSM CZ je přední česká poradenská společnost patřící do nezávislé poradenské sítě RSM International. RSM CZ poskytuje služby v oblasti fúzí a akvizic, corporate finance, oceňování, daní, trustových služeb, účetního a mzdového poradenství. Pod názvem TACOMA na trhu působila od roku 1993.

Společnost RSM CZ a.s. vypisuje v současné době výběrové řízení na pozici Senior Consultant – Projektový manažer.

Jaká bude Vaše náplň práce?

Na této pozici budete zodpovídat za realizaci nových zakázek, která zahrnuje proces komunikace s klientem, převzetí dat, implementaci dat do systému, testování a uzavření implementace. V rámci tohoto procesu budete plně zodpovědný za danou zakázku. Většina komunikace je se zahraničními klienty. Na starosti budete mít také optimalizaci procesů včetně zdokonalování i těch nejmenších detailů a zavádění moderních technologických trendů. Každoročně budete mít možnost se účastnit mezinárodní konference v Barceloně.

Koho hledáme?

Ideální kandidát/ka na tuto pozici by měl/a mít minimálně 3 roky praxe praxi v oblasti řízení projektů. Výbornou znalost anglického jazyka. Očekáváme velmi dobré analytické schopnosti, smysl pro detail a vynikajícími komunikačními dovednosti. Hledáme technicky i organizačně zdatného člověka, který je otevřený změnám.

Co nabízíme?

Nabízíme možnost stát se součástí úspěšného a přátelského týmu, kde budete mít příležitost pracovat na zajímavých projektech a zároveň i získat manažerské zkušenosti. Za svou práci budete adekvátně finančně ohodnocen a čekají Vás i zajímavé zaměstnanecké benefity a možnost účastnit se firemních akcí. Pracovat budete v přátelském kolektivu v moderní budově nedaleko centra Prahy.

V případě Vašeho zájmu zašlete svůj strukturovaný životopis v českém a anglickém jazyce spolu s motivačním dopisem pomocí kontaktního formuláře dole.

Zaujala Vás tato pozice?

Udělejte první krok. Zašlete nám Váš životopis, ozveme se.

[contact-form-7 404 "Nenalezeno"]

Kontaktní osoba

[contact-form-7 404 "Nenalezeno"]

Další článek Vám zašleme

Email:*
Jméno a příjmení: