Czech Republic
Jazyky

BSC PRAHA – Manažerský odkup společnosti

Projekt

Motivem pro uskutečnění MBO byla vize dalšího rozvoje a růstu BSC. Pro uskutečnění této vize je zapotřebí jednoduchá vlastnická struktura, která umožní potřebnou pružnost rozhodování, strategické řízení a motivaci klíčových pracovníků.

Spokojenost klienta

Petr Koutný, současný vlastník BSC k tomu poznamenává: „Velmi mne těší, že se podařilo splnit termín vypořádání transakce požadovaný ostatními společníky. Vím, že jsem na sebe převzal velkou odpovědnost v náročné době. Vidím v tom však také velkou příležitost, jak upevnit pozici BSC a zaměřit se na další rozvoj jejích silných stránek. Mým cílem je více zapojit do strategických rozhodnutí také další členy vrcholového vedení firmy.“

Pomohli jsme

Marek Rosenbaum, Partner společnosti RSM CZ, dále uvedl: „MBO je u mnoha firem dobrým nástrojem pro využití jejich potenciálu a nastartování nové etapy rozvoje. Pan Koutný může být motivací pro každého, kdo se chce postupně vypracovat do vrcholných managerských pozic a má také odvahu a ambici stát se nejen managerem, ale též vlastníkem společnosti. A to vše zejména díky poctivé a kvalitní práci. Nyní může svou zkušeností a vedením pomoci k dalšímu růstu BSC a rozvoji nových nadějných talentů. Jsme hrdi, že jsme se mohli účastnit realizace tohoto „Czech dream“.”

Další článek Vám zašleme

Email:*
Jméno a příjmení: