Czech Republic
Jazyky

Hlasujte pro české společnosti a zvolte Národního šampiona veřejnosti v rámci soutěže European Business Awards

O titul „National Public Champion“, tedy národního vítěze hlasování veřejnosti, se v letošním ročníku soutěže European Business Awards sponzorované sítí RSM budou ucházet také společnosti z České republiky. První kolo veřejného hlasování bylo právě zahájeno.

Společnosti, vybrané jako Národní šampioni na základě interního hodnocení odborné komise, zaslaly své videopříspěvky, které působivě přibližují jejich podnikání a úspěchy. Nyní budou tyto společnosti mezi sebou soutěžit ve veřejném hlasování a ta, která získá nejvíce hlasů, bude 3. března 2015 vyhlášena „Národním šampionem veřejnosti“ za Českou republiku.

První fáze online hlasování je možné se účastnit v době od 6. ledna 2015 do 24. února 2015, kdy má každá ze společností sedm týdnů na to, aby získala co nejvíce hlasů. Veškeré videopříspěvky zaslané do letošního ročníku soutěže o národního šampiona jsou dostupné na webových stránkách European Business Awards www.businessawardseurope.com.

O vaše hlasy se uchází společnosti z širokého spektra českého podnikatelského prostředí. Jsou mezi nimi jak zástupci „nového businessu“ – internetový obchod Feedo či Seznam, tak také tradiční české společnosti Plzeňský prazdroj, VEBA či SAPELI. Celkově ČR zastupuje 16 kandidátů.

Monika Marečková, Managing Partnerka RSM CZ uvedla: „Je skvělé, kolik úžasných společností z České republiky do této fáze soutěže postoupilo. Je nesmírně důležité je náležitě podpořit, a proto apelujeme na každého, aby si našel čas a hlasování se zúčastnil.“

Druhé veřejné hlasování se uskuteční od 3. března 2015 do 16. dubna 2015. Na základě výsledků tohoto posledního kola hlasování bude vybrán „Evropský šampion veřejnosti“, který bude vyhlášen na galavečeru v květnu 2015.

Výkonná ředitelka sítě RSM, sedmé největší globální sítě nezávislých auditorských, daňových a poradenských firem, Jean Stephens uvedla: „Videopříspěvky nám fascinujícím způsobem přibližují několik z nejinspirativnějších společností Evropy a způsob, jakým se zrodil jejich úspěch. Vzhledem k tomu, že v loňském roce bylo odevzdáno více než 93.000 hlasů, fáze veřejného hlasování těmto společnostem nabízí skvělou příležitost představit své úspěchy širšímu publiku. Všem přejeme do tohoto kola soutěže hodně štěstí.“

Videopříspěvky všech národních šampionů, kteří reprezentují 33 zemí z celé Evropy, pak budou nezávisle posouzeny a ohodnoceny odbornou porotou European Business Awards a předseda poroty 10. února 2015 vyhlásí 100 nositelů titulu Ruban d’Honneur. Jména celkových vítězů v deseti kategoriích stejně jako jméno Evropského šampiona veřejnosti budou oznámena na galavečeru v květnu 2015.

Více informací o cenách European Business Awards získáte na adrese www.businessawardseurope.com.

O RSM International

RSM International je sedmá největší síť nezávislých auditorských, daňových a poradenských firem zahrnujících více než 112 zemí, 700 poboček a 37.400 pracovníků po celém světě. Celkový příjem sítě RSM je 4,4 mld. USD.

Síť RSM International je hlavním sponzorem a korporátním podporovatelem soutěže European Business Awards, jejichž cílem je prosazovat vynikající kvalitu a vyzdvihovat výjimečné úspěchy v podnikání. RSM International je členem asociace Forum of Firms, která má za cíl podporovat konzistentní a vysoce kvalitní standardy finančního výkaznictví a auditorské praxe po celém světě.

RSM je značka, kterou používá síť nezávislých účetních a poradenských firem, z nichž každá provozuje činnost sama za sebe. RSM International Limited neposkytuje účetní ani poradenské služby. Členské firmy sítě RSM spojuje společná vize poskytovat profesionální služby vysoké kvality, a to jak na národních trzích, tak při naplňování potřeb mezinárodních profesionálních služeb svých klientů.

www.rsmi.com

O cenách European Business Awards 2014/15

Soutěž European Business Awards má za cíl vyjádřit uznání a ocenění vynikajících výsledků, nejlepších postupů a inovací společností v rámci celé Evropské unie. Do soutěže se mohou bezplatně přihlásit společnosti všech velikostí a ze všech odvětví.

Program cen European Business Awards plní pro evropské podnikatele tři cíle:

  •  Nabízí podnikatelskému prostředí příklady, k nimž mohou vzhlížet.
  • Oslavuje a stvrzuje úspěchy jednotlivců i organizací.
  • Poskytuje případové studie a obsahovou náplň k tomu, jak se od těchto výjimečných společností učit.

Inovativní, silné a vzkvétající podnikatelské prostředí vytváří úspěšnou a prosperující Evropu. www.businessawardseurope.com.

O veřejném hlasování

Jak veřejné hlasování probíhá?

Dne 6. ledna 2015 budou na webových stránkách http://www.businessawardseurope.com zpřístupněny všechny videopříspěvky, které vytvořili Národní šampioni pro soutěž European Business Awards 2014/15.

Z veřejného hlasování vzejdou vítězové dvou úrovní:

1. Národní šampion veřejnosti
2. Evropský šampion veřejnosti

První fáze veřejného hlasování: výběr Národního šampiona veřejnosti
Online hlasování bude zahájeno v 9:00 SEČ v pondělí 6. ledna 2015 a bude ukončeno v 17:00 v úterý 24. února 2015.

První fáze online hlasování umožňuje veřejnosti hlasovat pro svého oblíbeného Národního šampiona. Společnost, která ve své zemi získá nejvyšší počet hlasů, bude prohlášena Národním šampionem veřejnosti, přičemž v každé zemi (z maximálního počtu 33 zemí) může být zvolen pouze jeden. Národní šampioni veřejnosti postoupí do dalšího kola soutěže společně se stovkou držitelů titulu Ruban d’Honneur, na rozdíl od nich se však nebudou muset účastnit osobních pohovorů s komisí. Společnosti z řad Národních šampionů veřejnosti naopak podstoupí další kolo veřejného hlasování.

Druhá fáze veřejného hlasování: výběr Evropského šampiona veřejnosti
Další kolo veřejného hlasování bude probíhat od 9:00 SEČ v úterý 3. března 2015 do 17:00 v úterý 16. dubna 2015, přičemž hlasováním bude možné volit pouze Národní šampiony veřejnosti. Výsledkem tohoto posledního kola veřejného hlasování bude volba jednoho celkového Evropského šampiona veřejnosti. Evropský šampion veřejnosti bude vyhlášen na slavnostním večeru na přelomu května a června 2015.

Videopříspěvky, které do soutěže zašlou Národní šampioni, budou rovněž samostatně posuzovány nezávislou porotou. Ta vybere nejlepších 100 společností, jež získají titul Ruban d’Honneur. Online hlasování nemá na výběr držitelů titulu Ruban d’Honneur ze strany poroty vliv, nicméně umožňuje veřejnosti dát hlas své oblíbené společnosti.

Další článek Vám zašleme

Email:*
Jméno a příjmení: